gerak

ASSALAMMUALAIKUM !:)

Monday, February 20, 2012

university of my choice, to connect degree

Assalammualaikum,

walaupun sekarang aku baru sem 3, tapi buat perancangan awal tu bagus supaya tidak kelam kabut kemudian hari. pilhan untuk sambung ijazah adalah universiti, ade sebab kenapa aku pilih IPTA, sebabnye yuran murah. :)

this is my first choice 'UKM'



ha, universiti ni, hot sikit, top 5 ok, tp ikot rezeki la, ramai yang mintak, ikotla kalau ada rezeki dapatla aku, jika aku dapat masuk universiti ni, aku nak amik kos 'Digree in Infomation System' jika tidak aku ada pilihan kedua,

this is my second choice 'UNIsZA'



universiti ni aku pilih di atas sebab;

1.islamic background
2.course yang diditawarkan ada dalam universiti ni,
3.I LOVE GANU hehe (sebab aku suke pantai)

Jika tawaran aku di terima di universiti ni, aku akan amik 'digree of computer science' yang ni insyaAllah peluang tu luas, insyaAllah yakin, yakin2, Ain boleh.. chayok2..

UTM pon aku minat jgk, tapi, aku tak nak sebab johor, tempat sosial sikit, mane2 pon blaja same je, yang penting niat kita.

Semoga matlamat ini tercapai
amin



2 comments:

azmira said...

wahh.. mira ade mintak jugak UniSZA.. dlm pilihan ke-3.. result upu mungkin kluar esok heeee :) harap dpt salah satu pilihan yang mira listkan kat upu :D

nurul ain said...

insyaAllah, mesti dapat tuh, doa byk2 ye, kalau x dapat mtk untuk kali ke 2 tau, sb KPT ni akan tgk kt pye useha, jgn putus asa ye, nt jika ade rezeki msuk U, blaja btl2 ye

Monday, February 20, 2012

university of my choice, to connect degree

Assalammualaikum,

walaupun sekarang aku baru sem 3, tapi buat perancangan awal tu bagus supaya tidak kelam kabut kemudian hari. pilhan untuk sambung ijazah adalah universiti, ade sebab kenapa aku pilih IPTA, sebabnye yuran murah. :)

this is my first choice 'UKM'



ha, universiti ni, hot sikit, top 5 ok, tp ikot rezeki la, ramai yang mintak, ikotla kalau ada rezeki dapatla aku, jika aku dapat masuk universiti ni, aku nak amik kos 'Digree in Infomation System' jika tidak aku ada pilihan kedua,

this is my second choice 'UNIsZA'



universiti ni aku pilih di atas sebab;

1.islamic background
2.course yang diditawarkan ada dalam universiti ni,
3.I LOVE GANU hehe (sebab aku suke pantai)

Jika tawaran aku di terima di universiti ni, aku akan amik 'digree of computer science' yang ni insyaAllah peluang tu luas, insyaAllah yakin, yakin2, Ain boleh.. chayok2..

UTM pon aku minat jgk, tapi, aku tak nak sebab johor, tempat sosial sikit, mane2 pon blaja same je, yang penting niat kita.

Semoga matlamat ini tercapai
amin



2 comments:

azmira said...

wahh.. mira ade mintak jugak UniSZA.. dlm pilihan ke-3.. result upu mungkin kluar esok heeee :) harap dpt salah satu pilihan yang mira listkan kat upu :D

nurul ain said...

insyaAllah, mesti dapat tuh, doa byk2 ye, kalau x dapat mtk untuk kali ke 2 tau, sb KPT ni akan tgk kt pye useha, jgn putus asa ye, nt jika ade rezeki msuk U, blaja btl2 ye