gerak

ASSALAMMUALAIKUM !:)

Wednesday, April 25, 2012

kenangan bersama ustazah nor aini

Assalammualaikum,

ha...ain ade cakap nak masukkan gambar ustazah aini yang comel tu kan? haa... meh tengok, jangan tergoda ya, ustazah dah kawen, hehe.. 

taraaa.....ustazahnya yang tudung oren tu ye, yang tudung purple tu anak muridnya iaitu saya... hehe >.<

hari ni last kelas ustazah mengajar, alol rasa sedihhhh sangat2, ustazah ajar besttttt, terkesan di hati... ustazah memang the bestttt, lagi pulak comel...semangat nak datang kelas, 

"ustazah, u always to be my inspiration"
"ain doakan ustazah bahagia dunia akhirat"

semoga ilmu yang ustazah sampaikan, meresap ke hati2 kami semua, terima kasih kerana sudi mengajar kami ustazah, terima kasih ustazah <3

eh, kawan2 ain pon bergambar dengan ustazah jugak tau, kawan2 saya yang comel2.



comelkan kami semua, heeee... ustazahhh we all love u so muchh, 

haha...ni selepas kelas, bergambar ajer kami ni.. ish2

oklah, rasanya itu saja yang ain nak bagi tahu, kenangan sesuatu yang sangat bermakna dalam hidup seseorang, jadi gunakanlah masa itu sebaik yang mungkin, supaya hidup kita di warnai dengan kengan yang indah2 semuanya, love u guys, muahhssxx!

::eeh, esok ain ade mid term la, nak study, doakan ain eh, tata..








2 comments:

Bahrain said...

aku pun ada kenangan aku dengan ustaz ngan ustazah aku kat sekolah lama..
rasa macam nak kembali zaman dulu..hehe

nurul ain said...

haha bestkn kalau ade cikgu or ustazah2 atau ustaz2 yg layan kita ni mcm org biase je, x la terlalu terikat kn? ustazah ni memang baik hati.

Wednesday, April 25, 2012

kenangan bersama ustazah nor aini

Assalammualaikum,

ha...ain ade cakap nak masukkan gambar ustazah aini yang comel tu kan? haa... meh tengok, jangan tergoda ya, ustazah dah kawen, hehe.. 

taraaa.....ustazahnya yang tudung oren tu ye, yang tudung purple tu anak muridnya iaitu saya... hehe >.<

hari ni last kelas ustazah mengajar, alol rasa sedihhhh sangat2, ustazah ajar besttttt, terkesan di hati... ustazah memang the bestttt, lagi pulak comel...semangat nak datang kelas, 

"ustazah, u always to be my inspiration"
"ain doakan ustazah bahagia dunia akhirat"

semoga ilmu yang ustazah sampaikan, meresap ke hati2 kami semua, terima kasih kerana sudi mengajar kami ustazah, terima kasih ustazah <3

eh, kawan2 ain pon bergambar dengan ustazah jugak tau, kawan2 saya yang comel2.



comelkan kami semua, heeee... ustazahhh we all love u so muchh, 

haha...ni selepas kelas, bergambar ajer kami ni.. ish2

oklah, rasanya itu saja yang ain nak bagi tahu, kenangan sesuatu yang sangat bermakna dalam hidup seseorang, jadi gunakanlah masa itu sebaik yang mungkin, supaya hidup kita di warnai dengan kengan yang indah2 semuanya, love u guys, muahhssxx!

::eeh, esok ain ade mid term la, nak study, doakan ain eh, tata..








2 comments:

Bahrain said...

aku pun ada kenangan aku dengan ustaz ngan ustazah aku kat sekolah lama..
rasa macam nak kembali zaman dulu..hehe

nurul ain said...

haha bestkn kalau ade cikgu or ustazah2 atau ustaz2 yg layan kita ni mcm org biase je, x la terlalu terikat kn? ustazah ni memang baik hati.